Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌آیین رونمایی از پوستر سومین مسابقه ملی عکس "آن سوی واقعه" با حضور رییس جهاد دانشگاهی کشور برگزار شد.

‌به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی کشور، در این آیین گفت: بر همه ما واجب است که هم نام عاشورا و هم اهداف امام حسین (ع) و مصائبی که در این نهضت عظیم و بزرگ بر اهل بیت (ع) وارد شد را  به طرق مختلف زنده نگه داریم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد:  مراسم اربعین تلاشی در این جهت است که اهداف امام حسین (ع) و رنج‌هایی که ایشان و اهل بیت عزیزش در این راه کشیدند، به گونه‌ای قدردانی شود. به این ترتیب با انجام این گونه فعالیت‌ها می‌توان به دنیا نشان داد که زمانی در تاریخ، واقعه بزرگی اتفاق افتاده است که می‌تواند مورد جلب توجه مردم دنیا قرار بگیرد.  

طیبی افزود: بسیار خوشحالم که جهاد دانشگاهی خوزستان در کنار همه کارهای خوبی که در حوزه فرهنگی می‌کند این رویداد با کیفیت را نیز تدارک دیده و برنامه‌ریزی کرده است. به همین خاطر تمام تلاش خود را می‌کنیم تا در این زمینه کمک شایانی را به مجموعه جهاد دانشگاهی خوزستان اختصاص دهیم.  

همچنین دکتر سید علی‌رضا علوی، رییس جهاد دانشگاهی خوزستان، با بیان این که این کار در مجموعه جهاد دانشگاهی خوزستان کاملا به شکل دلی انجام می‌شود، اظهار کرد: گروه عکاسی ما در ایسنا و ایکنا به همراه خبرنگاران ما واقعا با زحمت و هزینه کم از دل و جان مایه گذاشته‌اند.  

وی با اشاره به  همکاری جمعیت هلال احمر در زمینه عکاسی خبرنگاران گفت: جا دارد در همین مراسم از جمعیت هلال احمر تشکر کنم که به ویژه در عکاسی هوایی کمک شایانی به ما کردند تا دوستان عکاس ما بتوانند تصاویر هوایی خوبی را به ثبت برسانند.

علوی خاطرنشان کرد:  مسابقه ملی عکس آن سوی واقعه کاری بسیار ارزشمند است که در استان جا افتاده و از آنجا که استان خوزستان دروازه ورود تشیع به کشور بوده مردم خوزستان جان و دل و هر آنچه که دارند را در طبق اخلاص می‌گذراند.  در این زمینه خوشحالیم که عزیزانمان در بخش فرهنگی و خبرگزاری ایسنا و ایکنا این کار را شروع کردند و خدا را شکر آثار خوبی را تا به اینجای کا ثبت کرده‌اند. امیدواریم به برکت خون شهدا این کار در محضر حق تعالی مورد قبول واقع شود.  

همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحسن شفیعی، رییس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان،  با بیان اینکه علاقه قلبی ما با عزیزان خبرنگار غیر قابل گسست است، اظهار کرد: من نیز به سهم خودم از مجموعه عکاس‌های ایسنا و ایکنا تشکر می‌کنم.

وی افزود: از مصادیق رویش‌ها در عرصه رسانه فرزندان ما در ایسنا و ایکنای خوزستان هستند که صمیمانه و قلبی از آنها تشکر می‌کنم. همچنین به آقای دکتر طیبی و هیات همراه ایشان خیر مقدم عرض می‌کنم و مایلم از صمیم قلب تشکر و قدردانی کنم. همین مساله نیز تکلیف جهاد را سنگین‌تر کرده است که به امید خدا این پیشگامی و اول بودن برای همیشه تثبیت شود.  

شفیعی یادآوری کرد: اربعین از مصادیق بارز کوثر هست و در تفسیر واژه کوثر می‌گویند سرچشمه جوشنده. لذا اربعین را باید از مصادیق کوثر دانست و این جوشندگی و طراوت که شاهد آن هستیم و خوزستان نیز مفتخر است که در این حظ معنوی و این سکر روحانی سهمی دارد. اما نباید از این غفلت کرد که ماندگاری اربعین و پیاده‌روی آن مانند هر مفهوم بلند دیگری منوط بر این است که در قالب هنر به نمایش گذاشته شود. آنچنان که در خود حادثه عاشورا در سال ۶۱ هم یکی از ابزار ماندگاری آن هنر بود. شعر به میدان آمد، مرثیه‌سرایی به میدان آمد و بعد به تناسب روزبه‌روز ابزار ارایه هنری آن پیشرفته‌تر شد. این کاری که عزیزان ما در جهاد دانشگاهی انجام دادند در حقیقت همین توجه را می‌رساند.  

رییس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان  تصریح کرد: جهاد دانشگاهی خوزستان این استعداد را دارد که به مرور اربعین را صرف نظر از قاب عکس در قاب شعر و فیلم و رمان دنبال کند. امید داریم که دوستان ما در جهاد دانشگاهی خوزستان مانند همیشه به اخلاص بپردازند و آن را دنبال کنند. کار برای امام حسین (ع) کار ماندگاری است. من خواهشی که دارم این است که عزیزانمان در بخش اربعین بخش دانشجویی را پررنگ‌تر دنبال کنند چراکه حقیقتا جهاد در بسیاری از فعالیت‌های دانشجویی در حوزه فرهنگ موسس و بنانگذار است.  

در ادامه دکتر محمدرضا پور عابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، گفت: واقعه اربعین به عنوان یک ابر رویداد است که از جهت علمی نیز در کشور بسیار روی آن کار شده و ما اکنون پایان‌نامه‌های زیادی را در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری داریم که از جنبه‌های مختلفی این رویداد را بررسی می‌کنند. 

وی ادامه داد:  به نظر من یک رویداد و واقعه زمانی ماندنی می‌شود که ما هر سال بتوانیم نوآوری به آن اضافه کنیم. جهاد دانشگاهی نیز باید کار را گزین کند. مجموعه جهاد در این زمینه یک نهاد علمی ـ فرهنگی است و به نظر می‌رسد اکنون جا دارد که ما به این موضوع در جنبه‌های دیگری بپردازیم و با توجه به ظرفیتی که جهاد دانشگاهی هم در حوزه فرهنگی و هم در حوزه‌های هنری و علمی دارد باید این رویداد خوب را گسترش دهیم و آنچنان که حق و شایسته این رویداد است به آن بپردازیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مسابقه عکاسی رونمايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری باهدف ایجاد فضای رقابتی برای تعالی بنگاه‌ها و سازمان‌های حوزه گردشگری، تشویق بنگاه‌ها برای شناخت نقاط قوت و زمینه‌های قابل‌بهبود و اجرای پروژه‌های بهبود، ایجاد فضای مثبت، توأم با خلاقیت و نوآوری و تبادل تجربیات موفق بنگاه‌های گردشگری، ارج‌نهادن به کارکنان سازمان‌های متعالی و بهره‌ور صنعت گردشگری و به‌رسمیت‌شناختن بهترین سازمان‌ها اعم از خصوصی، دولتی یا غیرانتفاعی در زمینه گردشگری است، تابستان امسال برگزار می‌شود.

برگزاری جایزه ملی تعالی گردشگری با بهره‌گیری از مدل‌های علمی روز دنیا، خطوط راهنمایی برای سازمان‌های گردشگری ایجاد می‌کند تا پیشرفت‌ها و عملکرد خود را در زمینه کیفیت و سرآمدی سازمانی اندازه‌گیری کند.

جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری بر مبنای ارزیابی خبرگان صنعت گردشگری و اساتید دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ، به بنگاه‌ها و نهادهایی اعطا می‌شود که در کسب نتایج مطلوب در صنعت گردشگری توانمند هستند. کلیه بنگاه‌ها و شرکت‌های فعال در صنعت گردشگری در بخش‌های مختلف اعم از اقامت، حمل‌ونقل، تفریح و سرگرمی، آژانس‌های مسافرتی، رستوران و خدمات غذایی و… می‌توانند متقاضی جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری باشند.

همچنین اطلاعات کامل برگزاری سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری متعاقباً اعلام می‌شود.

کد خبر 6090092 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود
  • چهره برتر سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خوزستان معرفی شد
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • رویداد «دختران حاج قاسم» آموزش فرماندهی جهاد تبیین است
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد